fredag 3. februar 2012

Glatta og Janne

Skulle være flink jente i dag, Begynte forberedningen til bursdagen til min mann, bakte en kake, bakte en til gikk ut å røykte fant ut at jeg skulle måke litt snø=) dette gikk kjempe fint, ble litt kaldt så jeg gikk inn satt meg ned snakket litt med min mann, så fant jeg ut at jeg måtte måke resten sånn at vi kunne kjøre i butikken og handle inn resten til bursdagen. Kom meg ut på verandaen tente på røyken og gikk skikkelig på rompen med i fallet landet jeg på venstrebenet mitt som nå er i full gips. Brakk foten nede ved ankelen så nå er det å sitte i ro i mange dager.... gruer meg. Ble hentet av anbulansen, kjørt rett på røngen. fikk gips på foten og fikk beskjed om at vi måtte vente litt pga kirurgen måtte se på bildene min før jeg kunne dra hjem itilfelle jeg måtte operere. dette var da i 16 tiden. kl 20,45 fikk jeg beskjed om at jeg ikke trengte å operer og bare kunne reise hjem, med smertestillende. Kom hjem ca 21.15 etter å hinket ned trapper og krabbet på verandaen litt glatt der kan man si...

21.30 ringte di fra kirurgen og fortalte at di hadde tatt feil og at jeg må inn til operasjon i morgen kl 09,00 så nå går jeg å gruer meg helt sykt til det. vet ikke helt hva di skal gjøre enda. men vist jeg slapp å ha skruer og skinne så får jeg komme hjem og feire bursdag vist ikke blir jeg der noen dager.

klem -janne-

3 kommentarer:

Katrine Helen sa...

Uff! snakk om uflaks:( stakkar deg! Får håpe du slipper skruer og skinner. Og at du blir fort bra igjen:)
klem

alias DP sa...

Uff, stakkar :( Du gjør det skikkelig når du først skal gjøre det lissom... Håper du slipper skruer og skinne i det minste da, og at du snart er så god som ny!

Ser på fb at operasjonen er utsatt, du må prøve å slappe av og nyte helgen litt også da, ikke bare grue deg!

Stor klem og ønske om masse god bedring!

Tommensgirl sa...

Uff,stakkars lille søs...
God bedring <3