fredag 10. februar 2012

Hjemme igjen

Da var jeg endelig kommet hjem=) En liten oppdatering, planene var operasjon på mandagen, dette ble det ikke noe av da foten var for hoven enda. Fikk beskjed om at vi skulle se på tirsdag, Tirsdagen kom legen så på benet mitt og det ble bestemt at jeg skulle få operasjon så da var fastingen i gang, fastet til ca 15. da kom en overlege inn på rommet mitt og jeg tenkte jess nå skjer det, men da ble skuffelsen stor for operasjonen var utsatt på ubestemt tid ( kom noe akutt).
Så da var det å faste på onsdagen også ca 15. kom pleiere å hentet meg det var min tur. Gruet meg veldig pga jeg skulle ha spinalbedøvlese. Du blir lammet i beina men er fult våken. Så jeg fikk noe beroligende. husker ikke så masse, noen skru lyder, at jeg var kvalm og at jeg ba de skru opp musikken. må nok ha sovet en del fordi operasjonen skulle ta 1.15 min men den tok 2.30 min. måtte gjøre alt på nytt fordi noe hadde løstet.
Så når operasjonen var ferdig var jeg den heldige eier av 7 skruer og en plate. Bruddet var skrått så det måtte noen skruer til. Skulle egentlig få komme hjem igår men fordi jeg hadde store smerter første natten og frem til legevisiten og må ha hjelpemiddler i hjemmet ble det bestemt at jeg ikke fikk komme hjem før i dag. Så nå skal jeg bare nyte resten av kvelden med min kjære og voice på tv.
Ha en fin helg alle sammen. Og kjekt å se at det er flere som har blitt med på give awayen. skal oppdatere meg om bloggene til dere alle bare formen blir litt bedre. Fortsatt vondt, trøtt og veldig sliten,

Husk å meld deg på GIVE AWAYEN HER trekkning 14

4 kommentarer:

Unknown sa...

Uffameg!!
Dette hørtes ikke bra ut , det gjør sikkert vondt.
Jeg ønsker deg god bedring og håper du får en fin helg.

Masse klem fra Marit.

Katrine Helen sa...

stakkar deg! masse god bedring og ha en fin lørdagskveld:)
klem

janne sa...

Det går heldigvis bedre i dag=) klem

Tommensgirl sa...

Kan tenke meg det var greit å komme hjem igjen ja.. Høres ikke veldig godt ut dette beinet ditt,stakkar...
Klem