torsdag 19. januar 2012

Di siste dagene

Har gått til å passe lille Theo ungen til venninna mi=) Utrolig snill unge så kan gjerne passe han igjen vist mamma`n hans skal noe viktig. Har vært utrolig koselig å ha noe å holde på med så jeg slipper å tenke og ha så utrolig mye angst. Stå opp tidlig å stelle og styre med en liten baby har bare vært kjempe koselig.
Theo Leander

Sånn ellers så kan man ikke si at jeg har det kjempe bra. Sliter veldig med angsten og depresjonen, så har nå begynt i gruppe terapi sammen med vanlige timer hos psykologen. Nå prøver vi først og frem`s og få kontroll over angsten før vi går løs på depresjons problemene. Men vist jeg skjønte det helt rett er det veldig vanskelig å hjelpe med depresjoner først. Så får bare ta tiden til hjelp. Men har en utrolig flott mann som prøver å hjelpe meg så godt han kan. Sitter oppe med meg om nettene når jeg har det som værst og trøster meg når jeg trenger det. Glad jeg har han, mamma, pappa (stig), Linda pluss en del gode venner=) Som stiller opp så mye som mulig, men jeg er jo litt sånn også at jeg ikke vil ha alt for masse hjelp.
Måtte bare få skrevet litt her jeg så jeg kan legge meg med kansje litt mindre tanker=)
meg og min mann 17 mai 2010

ha en fin natt
klem -janne-

3 kommentarer:

Tommensgirl sa...

Ååå..der var skjønningen jo<3
Fint bilde av deg og Jani..
Håper angsten etterhvert slipper taket.. Husk at jeg er her for deg,lillesøs<3
Klemklem

Mette sa...

Godt å ha en liten en, å få tankene over på noe anna ja ;)
Håper du blir kvitt angsten etterhvert.. Ikkje noe kjekt :(:(
Klem

Silje Merethe sa...

Godt å høre at du har kommet igang med gruppeterapi og ikke minst er hos psykologen for å få kontroll. Vet så utrolig godt hvordan det er med angst og depresjoner. Går selv til psykolog og vært på ett slags gruppe terapi! Hjalp en del :) <3

Masse lykke til - og du må gjerne ta kontakt om du trenger å prate med noen som har/er igjennom det samme :)

Og for en nydelig liten gutt <3
Klem