lørdag 14. januar 2012

Psykisk

Hei alle!

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg ikke blogget på en stund. Dette er fordi jeg rett å slett ikke har orket, så kommer til å blogge litt mer frem over når jeg orker og har tid.
Har hatt en del prøvelser i livet som har vært vanskelig, Sliter veldi med depresjoner og angst for tiden. Så i det siste har jeg brukt tid på venner, familie osv. Veldig viktig i den fasen jeg nå er i at jeg ikke stenger meg inne, at jeg tørr å komme meg litt ut osv. Derfor har jeg nedprioritert bloggen.

Har sitti å tenkt en stund på hva jeg skal dele på bloggen om sykdommen osv. Og har kommet frem til at dette er en blogg jeg skal bruke for min egen del og ingen andre sin. så kommer til å dele en del.
Grunnen til at jeg er syk har veldig mye med min barndom å gjøre, sliter veldig med minnene fra min barndom. blant annet at jeg har blitt seksuelt misbrukt, blitt mobbet osv.
Og har hatt noen perioder med depresjoner, lite søvn oppigjennom di siste årene, så var jeg kvitt depresjonen i ca 1 år før det kom tilbake nå.

så nå skal jeg prøve å skrive litt oftere her inne for min egen del iallefall=)
ha en kjempe fin helg alle sammen

klem -Janne-

9 kommentarer:

Unknown sa...

Hei så hyggelig å høre fra deg Janne.
Det er leit å høre at du sliter og har det vondt i perioder , du får dele å skrive det du føler for .
Bloggvenner som vil deg vel har du i alle fall.

Ha en fin kveld , klem fra Marit.

renathe knutsen sa...

Du er ein fantastisk jente og eit kjempe fint forbilde :-D. selv om du har opplevd vonde ting i live velger du å stå fram. det er sikker ikkje så lett for deg vennen. du hjelpe dei andre rundt deg selv om du har det vont. Selv om du får lite søvn og kansje er litt greten så er du altid snill og grei mot dine nermeste :-). stå på vennen min <3 du er ein kjempe god vennine og venn, stå på vennen. håper deprisjonene går snart over, kansje det hjelper å skrive om det her? kansje du hjelper andre med å minske deres deprisjoner eller andre problem.Du er ikkje alene her i verden du har manger som støtter, det er fordi du er åpen og 100% herlig.. nei eg meinte Ærlig ;-). Kansje andre har godt av å lese dine opplevelser og deprisjoner og oppvekst. det er ikkje lett for alle å gå igjenom utrordringer her i livet kansje med at du snakker om det så er det andre som tør det samme. Kjempe stolt av deg snuppa <3 *nuss på* <3
Klem fra Renathe (din vere halvdel) :-P

Anonym sa...

Det her er veldig positivt at du skriver om og at du tør å stå frem , stå på Janne. Kjempeviktig at det kommer frem . Stolt av deg ;)
Kos Nelly

Anonym sa...

Veldig sterkt å høre om det her Janne , men du er ei sterk jente.
Få ting ut i lyset og ikke hold det inni deg , det gjør det bare verre . Synes det er veldig modig og positivt at du tør å skrive om det her .Stå på videre ;)
Kos Nelly

Fabelaktig sa...

Så sterk du er janne! Jeg får helt vondt inni meg av å lese dette, men vit at du ikke er alene :)

Jeg ser fram til å høre fra deg i ny og ne.

Varm og god klem
Maia

Tommensgirl sa...

Søte,snille, tøffe lillesøster'n min Veldig veldig glad i deg.. Alltid her for deg, snuppis. Stor klem fra meg...

Mette sa...

Så kjekt å høre fra deg Janne !
Ikkje så kjekt å høre att du ikkje har det så lett.. Håper det kommer seg <3 :)
Klem

Anonym sa...

Jeg kom inn på bloggen din via en annen blogg.. Og ville bare si at jeg synes du er tøff som står frem. Håper du harmange rundt deg som er gla i deg, og som tar vare på deg.

Silje Merethe sa...

Det er utrolig tøft av deg å dele dette på bloggen - for det er ett stort skritt. Begynte selv med å dele mer om mitt liv på bloggen for nesten 1 år siden tenker jeg! Godt å kunne dele med noen :)